Divendres, 06 Mai 2016 14:31

Promoció turística a Expovacaciones

Programa anual d’assistència a fires i mostres

Promoció del municipi com a destinació turística aquest cap de setmana, del 6 al 8 de maig, a la fira Expovacaciones a Bilbao (web). Hi participen 161 expositors de diverses comunitats autònomes i països d’arreu, amb uns 85.000 visitants de mitjana, i també s’hi desenvolupa un programa d’activitats complementàries. El municipi s’hi promociona mitjançant espai dins d’estand global del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava.

El calendari per a l’any 2016 programat per la regidoria de Turisme d’assistència a fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic, que es va iniciar al Salon des Vacances de Brussel·les, i que ha continuat a Girocàmping a Girona, ITB Berlín i al Mercat del Ram Vic; i continua aquest mes amb un roadshow a quatre ciutats del Regne Unit -Glasgow, Kattering, Chester i Leeds-, de la zona d’influència de la companyia Jet2Holidays i la presència a la fira Bebes i Mamas de Barcelona. Abans no acabi l’any també serà a Tour Natur Düsseldorf  (setembre) i WTM Londres (novembre).

La participació en aquestes mostres s’articula mitjançant diverses fórmules, però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l’Agència Catalana de Turisme o bé de l’Oficina Espanyola de Turisme. En les diverses fires el municipi hi destaca els guardons i segells de qualitat de què disposa com a conjunt com és el de Destinació de Turisme Familiar; o el de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves.

Fotografia: Expovacaciones Bilbao


Promoció Turística a Expovacaciones Bilbao 2016

Mostra amb 161 expositors i 85.000 visitants (del 6 al 8 de maig)

En el marc del calendari anual d’assistència a fires especialitzades

Aquest mes també farà un roadshow a quatre ciutats del Regne Unit

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 827 vegades