Divendres, 29 abril 2016 13:46

Manteniment del Passeig Marítim

Obres de repàs general del paviment

La regidoria d’Acció Territorial i Medi Ambient de Castell-Platja d’Aro, inicia el dilluns 2 de maig, el programa anual  de repàs i manteniment del paviment del Passeig Marítim. Les obres, que s’iniciaran a la zona nord (Cavall Bernat), afecten el conjunt de tot l’espai i tenen una durada de tres setmanes. Les reparacions de peces però es fan amb morter perquè la pedrera subministradora ha cessat l’activitat i no s’ha pogut localitzar, de moment, un model alternatiu similar a les peces actuals.

L’actuació té un doble objectiu: per una banda, millorar la seguretat del vianants, reparant les peces del paviment trencades o que es mouen i; de l’altra, sanejar les arrels responsables de la nutrició dels arbres que ho requereixen tot descompactant el terra i adaptant  l’escocell al creixement de l’arbre.

Prèviament a l’inici dels treballs, els darrers mesos s’ha inspeccionat el conjunt del Passeig Marítim per detectar les incidències i s’han comprovat i incorporat les observacions dels usuaris al programa d’intervenció. Tot i això, es prega a la ciutadania comprensió per les molèsties que puguin produir les obres, la comunicació d’incidències, i la col·laboració per garantir que no es quedi cap desperfecte sense reparar.


Obres de manteniment del Passeig Marítim

Repàs del paviment a partir del 2 de maig, durant tres setmanes

Millora de la seguretat dels vianant i sanejament de les arrels d’arbres

Programa d’intervenció elaborat a partir dels treballs previs d’inspecció

Informació: regidoria d'Acció Territorial i Medi Ambient · urbanisme@platjadaro.com · T 972 816 463


 

Llegir 1367 vegades