Dimarts, 26 abril 2016 11:51

Premis de Batxillerat Curs 2014-2015

Guardonats 14 estudiants de l’Institut Ridaura

El passat 22 d’abril es van lliurar els 15ns Premis de Batxillerat impulsats pels ajuntaments de Castell-Platja d’Aro i de Santa Cristina d’Aro, que guardonen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro que assoleixen aquest nivell d’estudis. Una iniciativa que enguany ha reconegut a 14 joves del municipi i a 12 de Santa Cristina d’Aro, que van finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat el curs passat (300 euros per a cadascun). També es van lliura el guardó al millor treball de recerca de la promoció (premi extraordinari de 210 euros), i un reconeixement al millor expedient acadèmic (600 euros).

Concretament, enguany aconsegueixen aquest reconeixement els i les alumnes de Castell-Platja d’Aro Marina Coca Torres, Mohamed El Hamdaoui Zakaki, Claudia González Valera, Daniel Navarro Martínez (també guardó al millor Treball de Recerca), Irene Riba Vilalta, Olga Slipchenko, Mireia Tomás Sánchez, Emily Jaramillo Paladines (també premi al millor expedient acadèmic), Adrián Jiménez Salas, Carlos Martínez Gallardo, Jonathan Puigneró Rodríguez, Aleix Royo Noguera, Arnau Soriano López i Cristian Vilanova Forn.

Els guardons, pioners en el seu àmbit, pretenen incentivar els alumnes de l’institut dels dos municipi a ser curosos en els seus estudis, i animar-los a continuar la seva formació en nivells complementaris o superiors al batxillerat. La iniciativa està consensuada pels dos consistoris, el claustre de professors del centre educatiu i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.


Lliurament dels 15ns Premis de Batxillerat curs 2014-2015

Reconeixen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro

També premis extraordinaris al millor treball de recerca i millor expedient acadèmic

Guardons pioners i consensuats per tota la comunitat educativa (ajuntaments, professorat i AMPA)

Informació: regidoria d’Ensenyament · T 972 804 207 · ensenyament@platjadaro.com


 

Llegir 1255 vegades