Dimarts, 12 abril 2016 10:41

4t Concurs “Pensem fort” a l'IES Ridaura

En el marc del Pla d’Excel·lència Educativa Vall d'Aro

Nova edició del Concurs Pensem Fort!, el passat 8 d’abril a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, organitzat pels alumnes d’excel·lència de 4t d’ESO, adreçat a les nenes i nens de 6è de Primària de les escoles Els Estanys, Vall d’Aro i Fanals d’Aro de Castell-Platja d’Aro, i Pedralta de Santa Cristina d’Aro. La iniciativa, s’emmarca en el projecte de Zona d’Excel·lència Educativa Vall d’Aro.

Amb la iniciativa es vol donar valor al coneixement, a la capacitat de raonament i d’abstracció, a les llengües, al treball en equip i a la constància i l’esforç. S’hi va fer proves de càlcul i aproximació, deletreig,  pensament,  escriptura, treball en equip, i word search.  També suposa una trobada entre els alumnes de la zona, un primer contacte amb l’institut pocs mesos abans de la seva incorporació al centre. Com a guardons els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro lliuren lots de llibres per a  les biblioteques escolars.

El Pla per a l’Excel·lència Educativa dels centres de Primària i Secundària de la Vall d’Aro es va iniciar el curs 2011-2012. El projecte té com a objectiu afavorir les oportunitats de tots els infants i joves en l’accés al coneixement -des de les competències bàsiques a les superiors- afavorint l’èxit i les capacitats de tot l’alumnat. Una iniciativa pedagògica, pionera al país, respectant la singularitat dels estils d’aprenentatge, però impulsant alhora els valors de l’esforç, i la disciplina i els hàbits de treball personal dels seus alumnes.


4t Concurs Pensem Fort!

Organitzat per l’IES Ridaura per als alumnes de 6è de Primària

Proves de càlcul, llengua, pensament,  treball en equip, i word search

Activitat emmarcada en el projecte Zona d’Excel·lència Educativa Vall d’Aro

Informació: regidoria d’Ensenyament · T 972 804 207 · ensenyament@platjadaro.com


 

Llegir 1159 vegades