Dimarts, 15 Març 2016 11:04

Distintius de Qualitat Turística SICTED

Guardonats vuit equipaments públics i privats

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha assolit, després de superar les auditories externes de valoració, la renovació per a l’any 2016 dels distintius de qualitat turística dels cinc equipaments municipals adherits al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED): els programes de gestió de platges a Sa Conca, Cala Rovira i Platja Gran (des de l’any 2005), el Museu de la Nina de Castell d’Aro (des de 2007) i l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (2013).

En l’àmbit privat el municipi també disposa de tres establiments amb aquest reconeixement: L’Hostal de la Gavina de S’Agaró, el S’Agaró Hotel i el Càmping Valldaro de Platja d’Aro. El programa està impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, i té com a objectiu millorar els serveis i els recursos turístics dels que pot gaudir el visitant de la comarca.

El pla, que el consell comarcal desenvolupa des de l’any 2004, es basa en el Sistema Intregral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincials (FEMP). Enguany s’han guardonat a 63 iniciatives adherides en el programa, dues més que l’any anterior. El SICTED s’implanta actualment a 189 destinacions de l’estat espanyol amb més de 8.800 empreses distingides.


Guardons de Qualitat Turística SICTED 2016

Consolidació del guardó a cinc equipaments municipals

Museu de la Nina, Oficina de Turisme i programa de gestió de tres platges

Programa impulsat des de l’any 2004 pel Consell Comarcal del Baix Empordà

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 946 vegades