Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 10 Març 2016 09:14

Promoció turística a la Fira ITB Berlín

Del 9 al 13 de març amb 100.000 visitants professionals

Promoció internacional de Platja d’Aro com a destinació turística del 9 al 13 de març, a la fira ITB de Berlín, Alemanya (web); una mostra amb 10.000 expositors de 187 països i regions en un espai de 26 pavellons i 160.000 m2, i que combina l’assistència de 100.000 professionals vinculats al turisme i 10.000 persones de públic general, durant el cap de setmana. El municipi hi és present en un espai compartit per diverses destinacions de la Costa Brava en el marc de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

L'assistència en aquesta mostra, que celebra el seu 50è aniversari, s’emmarca en el calendari anual programat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro d’assistència durant l’any 2016 a fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic, que s’ha iniciat al Salon des Vacances de Brussel·les i Girocàmping a Girona, i que tindrà continuïtat al Mercat del Ram Vic, Expovacaciones Bilbao, Tour Natur Düsseldorf i WTM Londres.

En aquestes fires el municipi hi destaca els guardons i segells de qualitat de què disposa com a conjunt com és el de Destinació de Turisme Familiar; o el de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves. També inicia la difusió del calendari d’activitats de primavera (Festa del Vi i el Cava, Xics Gastronòmics, Mister Internacional Spain...) i d’estiu (festivals musicals -Xalaro, Nits de Jazz, Desemboca, Festisurf-, Festes Majors, Mercat Medieval, etc.).

Fotografia: ITB Berlin


Promoció turística a la Fira ITB Berlín 2016

Del 9 al 13 de març en una mostra amb 100.000 professionals

Tercera cita del programa anual de la regidoria de Turisme

Enguany també és present a les fires de Brussel·les Düsseldorf o Londres

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 769 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)