Dijous, 25 Febrer 2016 13:04

Activitats de març a la biblioteca

Concursos, contes, tallers i conferències

Àmplia oferta d’activitats aquest hivern a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro (BMR), que converteixen l’equipament en un espai de dinamització cultural més enllà dels serveis habituals de préstec de llibres i material audiovisual. Durant el març de 2016 comença un nou taller de fotografia, un nou cicle de conferències, diverses propostes per al públic infantil i s’activa la convocatòria del 6è Concurs Literari Cartes d’amor... o no! (del 7 al 29 de març), del 16è Concurs de Fotografia Ecològica (del 21 al 30 de març) i el 20è Concurs de Dibuix Sant Jordi (del 21 de març al 16 d’abril).

Cada dimecres del 2 de març al 25 de maig (19-22 h) es pot participar al taller Fotografia Nivell Avançat sobre perfeccionament en fotografia i flux de treball digital a càrrec de Diego Espada (75 euros · Inscripció prèvia, places limitades). També s’inicia el cicle de conferències sobre economia domèstica Ai! El consum, amb sessions gratuïtes els divendres (19 h) cada quinze dies a càrrec de Francesc Brunés i que aquest mes proposa Què no és el màrqueting? (4 de març) i Màrqueting i televisió (18 de març).

Altres activitats programades són noves edicions de Biblionadons -contes pera infants fins a 3 anys- dissabte 5 de març (11 h) amb Contamoixaines i els caganius, a càrrec de Dolors Arqué; i de L’Hora del Conte -per a nenes i nens a partir de 4 anys- dilluns 14 de març (17.30 h) amb Contes que fan bullir el calder de la Iaia Maria, a càrrec d’Eva González. Els vailets a partir de 6 anys poden gaudir, el dissabte 12 de març (11 h) del taller El teu primer negoci virtual a càrrec de QPertin (gratuït amb inscripció prèvia obligatòria).


Activitats de març a la Biblioteca Mercè Rodoreda

Infantils: Biblionadons, L’Hora del Conte i taller tecnològic

Adults: taller de fotografia i cicle de conferències d’economia domèstica

Concursos: Literari Cartes d’amor... o no! · Fotografia Ecològica · Dibuix Sant Jordi

Informació: BMR · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · web


 

Llegir 1083 vegades