Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 02 Febrer 2016 08:30

16è Concurs literari per a gent gran

Poesia, memòries i tema lliure (fins a l’11 de març)

Setzè Concurs Literari Amateur per a Gent Gran de Castell-Platja d’Aro (pdf), convocat amb la voluntat de promocionar i fomentar els actes culturals i literaris al municipi en motiu de la Festa de sant Jordi. Participació oberta a majors de 60 anys empadronats o socis de les associacions de gent gran de la població. S’estableixen tres modalitats: relats basats en memòries, temàtica lliure, i poesia. El termini de lliurament d’originals finalitza l’11 de març de 2016 (19 h).

Amb la voluntat de recuperar el llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro, es valora emprar paraules i expressions que s’utilitzaven antigament (encara que avui estiguin fora de normativa). Es pot presentar un únic treball -inèdit i no publicat- per persona als centres cívics Vicenç Bou de Platja d’Aro (de dilluns a divendres 10-13 h i 15-19 h) o Ca La Rafaela de Castell d’Aro (dimarts 17-18 h). Cal lliurar l’original escrit a màquina o ordinador, a doble espai i a una sola cara. Totes les obres han d’incorporar el títol, l’edat de l’autor, i la categoria; i una plica amb les dades personals i fotocòpia del DNI.

Promou la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la col·laboració de les associacions de gent gran del municipi i de la Biblioteca Mercè Rodoreda on s’hi farà el lliurament de premis, dimecres 20 d’abril (17 h), en un acte obert a tothom. El jurat estarà format per dos representants de l’ajuntament i tres persones relacionades amb de la cultura, l’educació o la literatura que viuen o treballen al municipi. Es concedeix un 1r i 2n premi per a cada categoria -trofeu i obsequi-.


16è Concurs literari per a gent gran

Modalitats de poesia, relats basats en memòries i temàtica lliure

Lliurament d’originals fins l’11 de març i lliurament de premis el 20 d’abril

Oberta a majors de 60 anys empadronats o de les associacions de gent gran

Informació: Centre Cívic Vicenç Bou T 972 818 341 ccivic@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 790 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)