Dilluns, 25 Gener 2016 13:56

6è Concurs de Miniremakes

Lliurament de propostes fins al 25 de març

Sisè Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro, convocat per l’Associació Arocinema (web) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, IC Media, Llibreria 22 i el CAF. La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en tècnica lliure una escena, de no més de tres minuts, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic. El termini de presentació ja és obert i es tanca el 25 de març de 2016. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema.

Es concedeix un Primer i un Segon Premi (500 i 200 euros respectivament), i també un guardó del públic (150 euros), per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres a concurs, el dissabte 9 d’abril al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (entrada lliure). També es lliura el Premi Especial Arocinema i el Premi Especial Llibreria 22 (ambdós sense remuneració econòmica). La participació està limitada a una única proposta per concursant, i es pot fer via WeTransfer o Dropbox, tant la peça original com el miniremake a miniremakes@arocinema.com, comprimits en H264 i en format .mov o .mp4 i 720p.

Ara fa un any es van premiar propostes de miniremakes de les pel·lícules Malditos Bastardos, de Pau Ensesa (1r Premi); i Kill Bill Volume 2, de Raquel Aguirre (2n Premi). El guardó del públic -per votació popular un cop exhibides les 21 obres presentades- va ser per a Airbag, de Pau Bronsoms; que també va assolir el Premi Especial Arocinema. Un altre premi de caràcter honorífic, fou el del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva per a la proposta The Rocky Horror Picture Show, de Josep Oriol Granés. Totes produccions es poden veure al lloc web de l’entitat www.arocinema.com.


6è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro

Reproducció en tècnica lliure una escena de no més de tres minuts,

Pel·lícules, sèries de tv o videoclips fàcilment identificable pel gran públic

Termini de presentació: fins al 25 de març de 2016

Informació: Associació Arocinema · web · facebook · YouTube


 

Llegir 1050 vegades