Divendres, 15 Gener 2016 10:29

Estrena del portal de transparència

Accés a la informació pública municipal

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena els seu propi portal de transparència (aquí), d’acord amb la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. D’aquesta manera el conjunt de la ciutadania pot exercir el seu dret d’accés a la informació pública. S’estructura en set àrees -Govern i organigrama, Gestió econòmica, Grups d’Interès, Estadístiques, Ajuts i subvencions, Documents i Accés a la informació-, que s’aniran dotant de contingut progressivament.

D’aquesta manera l'Ajuntament treballa per permetre l'accés a la informació pública de manera senzilla i clara, permetent que la ciutadania pugui realitzar un control de l'acció de govern -sobre el que està fent i sobre els seus plans d'actuació-, així com crear valor econòmic o social a partir de les dades públiques ofertes lliurement per l'administració.

Alhora des de la regidoria de Participació Ciutadana es promou una forma de relació entre l’Ajuntament i el conjunt de la població basada en una permanent conversa amb la ciutadania, en la presa de decisions centrant-se en les necessitats i preferències de ciutadans i ciutadanes, en facilitar la participació i la col·laboració de la ciutadania en la definició de les seves polítiques i en l'exercici de les seves funcions i en l’oferiment d’informació d’allò que decideix i es fa de forma transparent.


L’Ajuntament estrena portal de transparència

D’acord amb la Llei 19/2014, d’accés a la informació pública i bon govern

S’estructura en set àrees que s’aniran dotant de contingut progressivament

Es promou una nova forma de relació entre l’Ajuntament i la població

Informació: Serveis Generals · T 972 817 284 · ajuntament@platjadaro.com · portal


 

Llegir 2097 vegades