Dimecres, 23 Desembre 2015 13:54

Butlletí d’Informació Municipal núm. 15

Publicada l’edició de tardor 2015 i hivern 2016

Nova edició del Butlletí d’Informació Municipal -núm. 15- amb 5.500 exemplars, corresponent al període d’hivern i primavera, que es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus. També es pot trobar a les diverses dependències de l’ajuntament, i hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. El reportatge d’obertura, sempre centrat en un servei d’àmbit local , està dedicat al treball socioeducatiu al municipi, una tasca de caire transversal (escoles i llars d’infants, Aula d’Adults, Centres Cívics, Serveis Socials, Infància i Joventut, etc.).

Hi ha un reportatge central sobre el patrimoni natural del municipi, i cinc de més breus: un resum de l’estiu a partir de diverses xifres estadístiques, l’estrena de l’escola Vall d’Aro, la tercera fase d’instal·lació de la xarxa de videovigilància, el Premi Viles Florides i la projecció de nous equipaments públics per a l’any 2016. També dues seccions de notícies, una entrevista (Juanjo Gallardo, coordinador de les exposicions a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens) i un reportatge fotogràfic de les principals activitats des de l’estiu passat.

El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica-, la descoberta d’un indret del municipi, ha escollit una vista de S’Agaró abans de la seva urbanització. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten Gospel d’Aro, el Grup de Natura Sterna i l’Escola d’Escacs Costa Brava. Darrerament, els sis grups polítics municipals (CiU, PSC, ERC, ICV, C’s i PP ), també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web del ciutadà, de promoció turística i d’associacions), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook i Twitter) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter- o la app Platja d’Aro 365 per a telèfons intel·ligents i tauletes (iOS i Android).


Publicat el 15è Butlletí d'Informació Municipal

Període de tardor 2015 i hivern 2016 (5.500 exemplars)

Reportatge d’obertura: el treball socioeducatiu interdisciplinari al municipi

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí (web)


 

Llegir 843 vegades