Dimecres, 23 Desembre 2015 10:28

12.000 kg en el Gran Recapte d’Aliments

Les entitats recullen 3.680 euros per a La Marató

Castell-Platja d’Aro va participar el 27 i 28 de novembre al 7è Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. Una acció coordinada pel Servei Municipal de Distribució d’Aliments a nou supermercats locals, que conjuntament a les aportacions de diversos organismes, entitats, particulars i empreses han aconseguit recollir 12.168 quilos de productes bàsics de llarga durada que s’oferiran a les persones del municipi que, per diferents motius estan en una situació de precarietat econòmica.

Una campanya que a nivell local va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro, i la participació de 119 voluntaris de 15 a 82 anys. D’aquestes, n’hi ha 16 que han continuat amb l’acció de voluntariat gestionant els productes recollits al magatzem. Justament, el Servei Municipal de Distribució d’Aliments fa una crida a tothom que hi vulgui participar com a voluntari en algun dels seus cinc àmbits organitzatius: mosso de magatzem, distribució d’aliments, rober, control de caducitats i participació en els recaptes d’aliments.

Dues setmanes més tard, de l’11 al 13 de desembre, el municipi també es va mobilitzar en favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a recollir fons a l’estudi i tractament de la diabetis i l’obesitat, amb activitats organitzades per diverses entitats del municipi, amb la col·laboració dels comerços, serveis i restaurants locals i el suport de l’Ajuntament, aconseguint recaptar 3.680 euros.


Les xifres de la solidaritat a Castell-Platja d’Aro

Més de 12.000 quilos en el Gran Recapte d’Aliments

Les entitats locals recullen 3.680 euros per a La Marató

Crida al voluntariat del Servei de Distribució d’Aliments

Informació: àrea de Serveis Socials · T 972 819 473 · socials@platjadaro.com


 

Llegir 831 vegades