Divendres, 18 Desembre 2015 10:46

S’amplia l’orientació a l’emprenedoria

Conveni municipal amb onze gestories locals

Nou conveni de col·laboració entre l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i onze assessories i gestories del municipi, amb l’objectiu de donar continuïtat al servei de suport i recolzament i orientació que ofereix el consistori a micro, petites i mitjanes empreses i nous emprenedors de Castell-Platja d’Aro. L’assessorament inicial desenvolupat des del consistori -estrenat el febrer de 2015- és gratuït, però limitat a 12 hores, justament per no generar competència vers la tasca dels agents privats.

A partir de gener de 2016, un cop esgotades aquestes primeres hores gratuïtes hi haurà la possibilitat de continuar amb el recolzament necessari de la mà de les assessories i gestories locals adherides la conveni que ofereixen condiciones més beneficioses als emprenedors durant el primer any d’obertura del negoci, com per exemple un 10% de descompte en matèria fiscal, laboral i comptable. Les empreses adherides són: Agència Rodríguez Martí, Agència Tomàs Tallero, Agència Actea, Dr. Höhne Anwalts & Steuerkanzlei, DSP d’Aro, Gruartmoner Assessors, Grup Gestió Girona, Limonchi Assessors, Ríos Assessors, Tot Gestió, i T.Tallero & M. Cabrera Associats.

Prèviament, durant les 12 hores inicials els emprenedors reben informació i eines per començar un negoci amb base sòlida i per gestionar l’empresa en un futur; i els empresaris i autònoms hi troben suport i assessorament en aquells aspectes en que l’empresa defalleix. El servei es desenvolupa mitjançant Empordà Emprèn i cal concertar la trobada per dimarts (8-14 h) o dimecres (15-19 h). L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (pdf) té com a voluntat la dinamització del municipi impulsant actuacions que donin resposta a les necessitats de diferents sectors, especialment el turístic i el comercial, principals actius econòmics i motors de creixement de Castell-Platja d’Aro. Treballa en cinc àmbits: comerç, empresa, formació, borsa de treball i club de la feina.


 Ampliació del servei d’assessorament per a emprenedors, autònoms i PIMES

Conveni amb onze gestories locals perquè s’integrin al projecte

Ofereixen suport en matèria fiscal, laboral i comptable durant un any

S’eixampla el servei previ gratuït, limitat a 12 hores i desenvolupat per Empordà Emprèn

Informació: àrea de Promoció Econòmica · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com


 

Llegir 876 vegades