Dilluns, 30 Novembre 2015 13:44

Castell-Platja d’Aro nova Vila Florida

Guardó als espais públics verds i enjardinats

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro reconegut amb Tres Flors d’Honor en la quarta edició dels guardons de Viles Florides (web), en reconeixement al seu compromís amb els espais verds, la cura del medi ambient a través de les zones enjardinades i la millora de l’espai urbà. El municipi s’ha integrat enguany en aquest moviment, i en la seva primera participació ha estat premiat amb el segon nivell de guardons, conjuntament amb 21 poblacions més (només Olot ha assolit el màxim distintiu de Quatre Flors), entre els 68 municipis reconeguts.

El moviment Viles Florides ha estat impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya per a fomentar la millora dels espais verds a tots els nivells, des de les grans infraestructures públiques a espais d’àmbit particular. L’objectiu final és fer créixer l’interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i la necessitat de viure en espais sostenibles perquè aquests són més sostenibles, ofereixen una major qualitat de vida i resulten més atractius per als visitants.

A partir d’enguany l’Agència Catalana de Turisme promociona les Viles Florides a nivell turístic en reconeixement a la visió i percepció satisfactòria que els turistes s’enduen d’aquestes destinacions, i que afavoreixen la retenció i la fidelització dels visitants arreu de Catalunya. Des de la passada edició s’han creat noves categories: espais públics florits, col·lectius florits, racons florits i llars florides. La idea és similar al concurs Villes et Villages Fleuris que se celebra a França des de fa més de 50 anys.


Castell-Platja d’Aro nova Vila Florida

Guardó Tres Flors d’Honor en la 4a edició del lliurament de premis

Reconeixement al seu compromís amb els espais verds i la cura del medi ambient

Potenciació de les zones enjardinades i la millora de l’espai urbà per a una major qualitat de vida

Informació: regidoria de Serveis · T 972 804 215 · serveis@platjadaro.com · web


 

Llegir 1087 vegades