Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 25 Novembre 2015 09:09

Premi Panorama Platja d’Aro-Costa Brava

Festival de Cinema Independent de Barcelona

El llargmetratge Africa 815, dirigit per Pilar Monsell, guanya el primer premi Panorama Platja d’Aro-Costa Brava en el marc el Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa (web). El jurat ha reconegut la forta capacitat creativa i la mirada personal de la directora cordovesa amb un guardó que equival a una estada d’una setmana a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró perquè pugui conèixer l’entorn i gaudir-hi d’un temps per a la reflexió creativa, i perquè, alhora, l’experiència pugui donar lloc a un futur projecte que podria desenvolupar-se en el municipi.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona (web) de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro col·laboren per primera vegada amb el festival l'Alternativa, que arriba a la 22a edició i que es va celebrar del 16 al 22 de novembre a diversos espais de la capital catalana. El film Africa 815 s’estrena el proper divendres 27 de novembre a al Zumzeig Cinema de Barcelona i a diverses sales de l’estat espanyol.

El nou guardó Panorama Platja d’Aro-Costa Brava neix amb la voluntat de promoure la creació de produccions cinematogràfiques i televisives a les comarques de Girona potenciar els espais i les localitats gironines com a plató de cinema pel seu l’impacte econòmic i promocional. Simultàniament, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro està tramitant la integració del municipi a la Catalunya Film Commission (web) de l’Institut Català de les Empreses Culturals que promou entre el sector audiovisual els rodatges a tot Catalunya.


Premi Cinematogràfic Panorama Platja d’Aro-Costa Brava

Nou guardó en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona

Reconegut el treball Àfrica 815 de la cineasta cordovesa Pilar Monsell

Premiada amb una estada d’una setmana al municipi per a futurs projectes

Informació: Festival l’Alternativa · web


 

Llegir 841 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)