Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 18 Novembre 2015 13:51

Olimpíada Mundial de Robòtica Qatar

Participació d’un equip de l’Escola Els Estanys

Dues alumnes de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro (una actualment ja cursa 1r d’ESO a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro) han competit a la final internacional del Concurs World Robot Olympiad (WRO), del 7 al 9 de novembre a Doha (Qatar), classificant-se en 19a posició de la categoria; Elementary (7-12 anys), modalitat Open. El tema de la competició d’enguany han estat els robots exploradors, i per tant dissenyar ginys capaços d’investigar i explorar en diferents ambients, aplegant estudiants representants de 55 països d’arreu del món.

La participació de l’equip de Platja d’Aro, format per Camila Cordonet Franco i Laura Pérez Lobo, s’ha vehiculat a partir de l’activitat extraescolar de robòtica del centre, oberta a noies i nois de 10 a 16 anys del municipi, com a complement de la robòtica que des de fa dos cursos es desenvolupa en horari escolar. La participació internacional de l’equip compta amb la col·laboració de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Després de classificar-se en la fase estatal, en aquesta ocasió han desenvolupat el projecte @robot Lego Caves, dissenyant i programant el seu robot Wonder a partir de peces de Lego amb l’objectiu d’explorar els recursos biològics de les coves. La WRO és una olimpíada de robòtica educativa a nivell internacional per a infants i joves de 7 a 19 anys, amb l’objectius de fomentar la creativitat, la iniciativa i la capacitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu, així com proporcionar una oportunitat per millorar competències de comunicació, cooperació i treball en equip.


L'Escola Els Estanys a l'Olimpíada de Robòtica Qatar '15

Del 7 al 9 de novembre amb un equip format per dues alumnes de centre

Projecte @robot Lego Caves d’exploració de recursos biològic de les coves

Dinovena posició de la categoria Elementary (7-12 anys), modalitat Open

Informació: regidoria d’Ensenyament · T 972 804 207 · ensenyament@platjadaro.com


 

 

Llegir 1304 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)