Dimarts, 06 Octubre 2015 11:07

Més de 3.600 infants al Mini Club d’Estiu

La participació creix un 16% en relació a l’any passat

El Mini Club Infantil–Ludoteca de Platja d’Aro, instal·lat del 20 de juny al 31 d’agost a la Platja Gran ha assolit aquest estiu de 2015 el seu màxim nivell d’acollida amb la participació de 3.632 infants, un 16% més que l’any passat, i rècord absolut en quatre anys de funcionament (27% més que en els seus inicis). La proposta ha estat activa durant sis hores tots els dies de la setmana en un espai de 200m2, amb accés gratuït, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip de monitors amb coneixements d’idiomes que hi ha programat tallers, manualitats, jocs de platja o inflables, entre d’altres activitats.

El Mini Club, promogut per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, s’emmarca en el conjunt d’accions pròpies del municipi com a Destinació de Turisme Familiar · DTF (web), guardó de qualitat concedit al municipi l’any 2014 per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, i que només tenen 19 punts del país. Justament, l’obertura coincideix amb el Festival Xalaro d’Espectacles i Turisme Familiar (web), que enguany arribava a la segona edició amb 23 muntatges de música, teatre, clown o animació de carrer. Totes les propostes de caràcter familiar s’han recollit en 8.000 exemplars d’una guia específica en quatre idiomes.

Durant tot l’estiu s’han programat al Passeig Marítim sessions d’animació infantil (tallers, jocs, discomòbil, etc.) i per a tota la família (mercat d’artesania, vol d’estels, cinema a la fresca, taller de circ, etc.). I més enllà de la façana marítima a la Biblioteca M. Rodoreda s’hi han fet sessions de contes, tallers i una campanya de promoció de la lectura. També s’han ofert visites guiades naturalistes, teatralitzades i familiars; activitats esportives, fires i mercats; gaudir del mini tren al Parc de l’Estació, visitar el Museu de la Nina o el Parc dels Estanys o participar a les festes majors o del Mercat Medieval de Castell d’Aro.


Més de 3.600 infants al Mini Club d’Estiu

Increment del 16% en relació a l’estiu de l’any passat

Del 20 de juny al 31 d’agost, sis hores diàries al Passeig Marítim

Gratuït, adreçat a Infants de 3 a 12 anys i dinamitzat per monitors

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 859 vegades