Dilluns, 05 Octubre 2015 12:37

Formació universitària a Platja d’Aro

Comerç, Màrqueting i Eines 2.0 en els Serveis Turístics

Platja d’Aro seu de la primera edició del Diploma d’Especialització Habilitats Comercials en els Serveis Turístics –pdf- (curs 2015-2016), organitzat pel Centre d’Estudis de Postgrau de la Universitat de Girona (web) i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. El programa compta amb la possibilitat de cursar el diploma complert o individualment els cursos d’especialització en Francès i/o Anglès Comercial Bàsic, Habilitats Comercials i Gestió Organitzativa, o Màrqueting i Eines 2.0.

Les sessions són del 2 de novembre al 20 de juny (dilluns i dimecres 18.30-21.30 h) a les aules de de la Masia Bas. Informació i matrícules (places limitades a 25 participants) a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Per obtenir el Diploma d’Especialització (180 hores) s’han de cursar tres cursos (un d’idiomes i els dos d’àmbit comercial i de màrqueting) i realitzar un treball pràctic final. La matrícula és de 600 euros, amb descomptes del 50% per a persones empadronades a Castell-Platja d’Aro (60% si estan en situació d’atur) i per a treballadors d’empreses domiciliades al municipi.

També es pot cursar independentment cada curs d’especialització: Francès Comercial Bàsic (2 de novembre-21 de desembre), Anglès Comercial Bàsic (3 de novembre-22 de desembre), Habilitats Comercials i Gestió Organitzativa (11 de gener-23 de març), Màrqueting i Eines 2.0 (30 de març-13 de juny). Els cursos d’idiomes (42 hores), tenen un preu de 162 euros cadascun; i els d’àmbit comercial i de màrqueting (66 hores) 234 euros; i també s’hi apliquen els mateixos descomptes que en el diploma.

La formació programada s’adreça a tots els interessats en introduir-se al mercat laboral de l’espai comercial turístic, o a treballadors o petits comerciants que vulguin desenvolupar o millorar les seves habilitats comercials, gestió organitzativa, millorar el tracte als clients amb el coneixement del francès i/o l’anglès o definint estratègies de màrqueting en el punt de venda o servei amb les eines de comunicació 2.0 (es recomana tenir un nivell d’ús mitjà de suports informàtics).


Formació d’especialització universitària a Platja d’Aro

Del 2 de novembre al 20 de juny a les aules de la Masia Bas

Diploma d’Especialització Habilitats Comercials en els Serveis Turístics

Possibilitat de realitzar el diploma complert o els cursos d’especialització

Informació i inscripcions: àrea de Promoció Econòmica · T 972 817 284(-ext. 20) · promocioeconomica@platjadaro.com · pdf · web


 

Llegir 1364 vegades