Dimecres, 12 Agost 2015 12:09

Butlletí d’Informació Municipal núm. 14

Publicada l’edició corresponent a l’estiu i tardor 2015

Nova edició del Butlletí d’Informació Municipal –núm. 14- amb 5.500 exemplars, corresponent al període d’hivern i primavera, que es lliura a les llars del municipi mitjançant el servei públic de Correus. També es pot trobar a les diverses dependències de l’ajuntament, i hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. El reportatge d’obertura, sempre centrat en un servei d’àmbit local , està dedicat a la tasca de la Brigada Municipal i les empreses concessionàries de serveis públics.

Hi ha un reportatge central sobre la nova marca dels festivals musical del municipi Estereofònics (web), i cinc de més breus sobre la constitució del nou consistori, la reforma i ampliació de l’Oficina de Turisme, les noves activitats familiars d’estiu, la darrera campanya informativa de la Policia Local, i la primera edició del Casal d’Estiu d’Emprenedoria per a joves. També dues seccions de notícies, una entrevista (a Miquel Sunyer, impulsor de les Vies Braves, la primera xarxa pública d’itineraris marins -web-), i un reportatge fotogràfic de les principals activitats de la passada primavera.

El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica-, la descoberta d’un indret del municipi, ha escollit una vista de l’interior de S’Agaró Vell. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten AAMAL, la Comissió de Festes de la Urbanització Dalmau i Royo Box. Darrerament, els sis grups polítics municipals (CiU, PSC, ERC, ICV, C’s i PP ), també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web del ciutadà, de promoció turística i d’associacions), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook i Twitter) o el servei de notícies via correu electrònic –newsletter- o la app Platja d’Aro 365 per a telèfons intel·ligents i tauletes (iOS i Android).


Nova edició del Butlletí d'Informació Municipal

Número 14 · Estiu i tardor de 2015 (5.500 exemplars)

Reportatge d’obertura: Brigada Municipal i empreses de serveis

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí (pdf)


 

Llegir 1000 vegades