Dimarts, 11 Agost 2015 12:19

Un miler d’infants als casals d'estiu

Casal Esportiu, Casal d’Emprenedoria i Casal d'Estiu

Gairebé un miler d’infants i joves de 3 a 15 anys, i una seixantena d’educadors participen aquest estiu en els diversos torns mensuals de les activitats de lleure organitzades per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro: Casal d’Estiu, Casal Esportiu i Casal d’Emprenedoria. A nivell social i d’accessibilitat el primer té assignat un pressupost de 15.000 euros en beques per a tots els empadronats; i el Casal Esportiu ofereix bonificacions per a famílies nombroses, monoparentals o segons el nivell de renda per a empadronats amb tres anys d’antiguitat.

Al Casal d’Estiu hi participen 826 infants: 65 ho han fet el juny, 368 el juliol; 343 aquest agost i 50 més ho faran al setembre; acompanyats de fins a 50 educadors. La principal novetat és la recuperació de l’oferta de finals de juny –a partir del dia 22- i de primers de setembre –fins el dia 10-, concentrada a Platja d’Aro. En canvi, durant els torns de juliol i agost, el casal té doble seu: a Platja d’Aro a la pineda de Riuet, i a Castell d’Aro a l’Institut Ridaura.

Al Casal Esportiu hi ha inscrits 100 joves -60 al juliol i 40 a l’agost- amb l’acompanyament de 7 monitors i es fa cada matí a l’aire lliure amb activitats aquàtiques o en el medi natural, i un dia a la setmana amb activitats al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro o a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Un grup de set noies i nois i dos monitors han esta protagonistes de la primera edició del Casal d’Emprenedoria a la Sala La Llavor organitzat amb la voluntat de fomentar la cultura emprenedora entre els joves.


Un miler d'infants als Casals Municipals d'Estiu 2015

Casal d’Estiu, Casal Esportiu i Casal d’Emprenedoria

Acompanyats per un equip educatiu format per 61 persones

Programa de beques i de bonificacions segons renda o situació familiar

Informació: àrea d’Infància i Adolescència · T 972 825 605 · casalila@platjadaro.com


 

Llegir 1257 vegades