Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 05 Agost 2015 14:10

Campanya informativa de la Policia Local

Adreçada al comerç, gent gran i urbanitzacions

Campanya d’estiu de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro d’informació i sensibilització als comerços i serveis del municipi oferint consells bàsics de seguretat i autoprotecció, que es vehicula a partir de la visita en primera persona dels agents a botigues, serveis, i establiments d’allotjament i de restauració. La principal novetat d’enguany és la distribució de 3.000 d’adhesius i imants de nevera amb el telèfon directe de contacte del cos perquè els responsables de cada local el pugui tenir a l’abast amb facilitat, en cas de necessitat.

Simultàniament, també es realitza una acció similar vers el col·lectiu de la gent gran del municipi i també als residents a les urbanitzacions allunyades de la trama urbana, grups considerats potencialment més vulnerables. Es reparteix el material perquè puguin visualitzar amb facilitat el número de contacte de la Policia Local davant qualsevol situació que els generi angoixa, sensació de perill o sospita que al seu entorn es pot produir un delicte o una falta.

En el marc de la mateixa línia de treball de la Policia Local, que cerca la proximitat amb la ciutadania, ha iniciat el programa Creu en tu, amb la seva presència dues tardes al mes al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro amb l’objectiu de facilitar la resolució de petits conflictes i fer un acompanyament en la integració de tothom. Després d’una primera experiència la passada primavera, es reprendrà l’acció després de l’estiu. I qui vulgui estar permanentment informat de les accions i propostes de seguretat del cos, pot seguir-los mitjançant el seu compte de twitter.


Campanya informativa d’estiu de la Policia Local

Adreçada al comerç, la gent gran i a residents d’urbanitzacions

Distribució de 3.000 adhesius i imants de nevera amb el telèfon directe

Acció de proximitat vers els col·lectius i els sectors més vulnerables

Informació: Policia Local · T 972 825 777 · secretariapolicia@platjadaro.com · twitter


 

Llegir 1307 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)