Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 03 Agost 2015 13:10

Avança la construcció del nou CAP

Reserva de terreny per a una futura ampliació

A les darreries del mes de maig d’enguany van començar els treballs de construcció del nou Centre d’Assistència Primària (CAP) de Castell-Platja d’Aro, en el marc del programa del Servei Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya, en un parcel·la de 2.505 m2 de titularitat municipal situada a l'Avinguda de Castell d'Aro núm. 55. Els treballs continuen, i el nou edifici substituirà, a partir de juliol de 2016, les actuals instal·lacions, situades a uns centenars de metres, als baixos d’un edifici del complex Eurocenter de Platja d’Aro, i que data els anys 80.

L’acord de cessió dels terrenys per part de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro a la Generalitat l’any 2013, preveia la vigència a condició que es construís en els cinc anys següents, i que es mantingui el seu ús en els propers 30 anys, moment en que l’edifici retornarà al consistori. El nou CAP se situa doncs, en el casc urbà, en una zona urbanitzada en forma d’avinguda amb illa central i àmplies voreres, propera a aparcaments públics i a tocar dels grans espais verds dels Estanys. El conjunt de l’edifici tindrà uns 1.400 m2, i per tant, es reserva un part del solar per a possibles ampliacions futures.

A la planta baixa s’hi concentrarà el programa d’atenció mèdica, consultes i urgències; alhora que el conjunt constructiu es divideix en grans àmbits funcionals, tant en l’accés com en els espais interiors, justament per dividir l’àmbit de treball intern –amb accessos secundaris i de serveis-, de l’àmbit públic amb relació directa amb la recepció. El projecte també preveu generar espais exteriors que dotin a l’edifici de millors condicions ambientals (orientació, il·luminació i control climàtic); i que ajudar a minimitzar l’impacte de l’edifici a l’interior del solar i la seva percepció des de l’exterior.


Avança la construcció del nou Centre d’Atenció Primària

Iniciat a finals de maig d’enguany, a càrrec del Servei Català de la Salut

En una parcel·la de 2.505 m2 cedida per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro

Previsió d’estrena: juliol de 2016, amb reserva de terrenys per a futures ampliacions

Informació: regidoria d’Acció Territorial · T 972 816 463 · urbanisme@platjadaro.com


 

Llegir 1222 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)