Dimecres, 29 Juliol 2015 10:41

Medina-Campeny exposa a Platja d'Aro

De l’1 d’agost al 17 de gener al Parc dels Estanys

Exposició a l’aire lliure de disset escultures de gran format de Medina-Campeny, elaborades amb bronze, ferro, o tot combinant ferro i terra o bronze i ferro, al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, de l’1 d’agost d’enguany al 17 de gener de 2016 (pdf). La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, es pot visitar en entrada lliure, tots els dies de la setmana, coincidint amb el seu horari d’obertura la públic, que varia segons els mesos de l’any: agost i setembre (7-21 h) i d’octubre a gener (8-18 h).

L’exposició, és la segona de l’any al parc, prenent el relleu a mostra de setze peces de Jaume Roser que hi ha fet estada de gener a juliol. D’aquesta manera es dóna continuïtat al projecte, iniciat tot just l’any passat, amb les exposicions inicials d’Emili Armengol i d’Alberto Gómez Ascaso, d’estendre els espais expositius més enllà de Castell d’Aro, fins a aquest parc urbà de 150.000 m2 d'atractiu ciutadà, turístic i naturalista, inaugurat l’octubre de 2012, on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona.

El seu llarg recorregut artístic de Xavier Medina-Campeny (web) l’ha dut a investigar i a experimentar amb una gran varietat de tècniques i materials. Les diferents etapes per les que ha passat l’obra de l’artista, són la mostra d’un esperit inquiet que no es contenta en seguir els cànons imposats pels diferents moviments artístics. Ha exposat a Europa i als Estats Units, i la seva obra és present a museus i institucions arreu del món: Reina Sofía de Madrid, MACBA de Barcelona, Biblioteca Nacional de Madrid, Jimmy Carter Library & Museum d’Atlanta, Bears Foundation de Nova York i el North Carolina Museum of Art.

Simultàniament a la mostra del Parc dels Estanys, es pot visitar al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro l’exposició pictòrica retrospectiva d’Àlvar Suñol Passat i present 1954-2015, que ofereix un conjunt de 50 quadres de diverses èpoques de l’artista, i que es pot visitar gratuïtament, fins al proper 23 d’agost de dimarts a divendres (18-21 h) i els caps de setmana i festius (11-13 h) i (18-21 h). Simultàniament, també al castell, s’hi pot veure una selecció d’obres del Fons Municipal d’Art i del projecte artístic commemoratiu del 15è aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro.


L’exposició escultòrica de Medina-Campeny

De l’1 d’agost al 17 de gener · Parc dels Estanys, Platja d’Aro

Agost i setembre (7-21 h) i d’octubre a gener (8-18 h) · Entrada lliure

Disset escultures de gran format instal·lades a l’aire lliure

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · pdf · web


 

Llegir 1342 vegades