Dimarts, 16 Juny 2015 14:03

Lliurament Banderes Blaves 2015

Port d’Aro acull l’acte de lliurament de guardons

Lliurament de les 114 Banderes Blaves, assolides aquest any 2015 per 89 platges i 25 ports esportius catalans , dilluns 15 de juny al Club Nàutic Port d’Aro, en una acte amb la participació del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; del president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), José Ramón Sánchez Moro; i de l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, entre d’altres autoritats. A la façana marítima de Platja d’Aro han obtingut el guardó Cala Rovira, la Platja Gran i Sa Conca.

El distintiu Banderes Blaves l’atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), amb la col·laboració de l’ADEAC, que gestiona la campanya a l’estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

L’obtenció d’aquesta qualificació és la conseqüència de les mesures de gestió i equipament a les zones de bany i les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners. Cal destacar que durant l’estiu de 2014, el 91% de les platges catalanes van obtenir, de mitjana, una qualitat excel·lent, segons les analítiques efectuades per l’Agència Catalana de l’Aigua.

Fotografia: Departament de Territori i Sostenibilitat


Lliurament de les Banderes Blaves 2015

Port d’Aro acull l’acte que acredita 114 punts del país

Enguany l’han obtinguda 89 platges i 25 ports esportius

Cala Rovira, la Platja Gran i Sa Conca guardonades un any més

Informació: Fem Platja! · T 972 804 215 · femplatja@platjadaro.com


 

Llegir 1063 vegades