Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 09 Juny 2015 12:44

Guanyadors 7è Concurs de Patchwork

Exposició d'obres fins al 21 de juny a Castell d’Aro

Proclamats els guanyadors del 7è Concurs de Patchwork de Castell-Platja d’Aro, en les diverses categories de la convocatòria d’enguany. El guardó per al Millor quilt ha estat per a Ximo Navarro; i completen el palmarès Graci Fernández (Embuatat a màquina domèstica); M. Pilar Vila-Ceballos (Embuatat a mà); Maria Ramos, de 10 anys; i Mariona Ortega, de 12 anys (Infantil); Àngels Miralles (Aplicació); i Mar Sandoval (accèssit com a patchwork tradicional).

El guardó com a millor quilt col·lectiu ha estat per a l’Escola-Taller El Talleret (Maria Caparrós, Lucinda Díaz, Natividad Fontana, Puri Gálvez, Francesca Martínez, Ester Servilla, Paquita Sanz, Ester Sanz, Laura Tobella, Montse Camps, Vicenta Moll, Assun Delgado i Dolors Barrera). La inauguració de la mostra i lliurament de premis va ser dissabte 30 de maig, en una jornada en que els visitants també podien participar en l’elecció del guanyador de la categoria de millor quilt per votació popular, que va assolir Christel Kautz.

La convocatòria del concurs és una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro amb la col·laboració del Cosmopolita-Hotel-Boutique de Platja d’Aro, Bernina, Carmen Máiquez, Castelltort, Coats–Fabra S.A., Lucrecia Beleta, Gütermann S.A.U., División Textil, The World of Pachwork, Labores del Hogar, Patchwork en Casa, Patchwork With Love, Patchfildor i Patchwork Secrets. L’exposició dels 58 quilts participants es pot visitar els caps de setmana fins al 21 de juny (11-13 h i 17-20 h) al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, en entrada lliure i gratuïta.

La mostra està integrada en el cicle anual d’exposicions al Castell de Benedormiens, i que de cares a l’estiu ha programat les mostres de Juan Muguruza, Pells –fotografia- (27 de juny-19 de juliol), Àlvar Suñol, Passat i present 1954-2015 –pintura- (25 de juliol-23 d’agost), Reial Cercle Artístic de Barcelona -pintura- (29 d’agost-27 de setembre). I ja a la tardor Carles Bros, Impressions de la Xina –pintura- i Antonio Rojas -pintura i dibuix- (3 d’octubre-1 de novembre), i Tindaro Calia –pintura- (7-29 de novembre).


Guanyadors 7è Concurs-Exposició de Patchwork

Hi ha participat 58 composicions individuals o col·lectives

Guardons per a les sis categories de la convocatòria d’enguany

Exposició fins al 21 de juny al Castell de Benedormiens, Castell d’Aro

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com


 

Llegir 1261 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)