Dimecres, 20 Mai 2015 07:49

Guardons de fotografia ecològica

Un centenar d’imatges participen en la 15a edició

Proclamats els guanyadors de la quinzena edició del Concurs de Fotografia Ecològica de Castell-Platja d’Aro, convocat per al Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR), que enguany proposava com a tema els paisatges relaxants, de calma o tranquil·litat. Els guardonats, per categories, han estat Martina Fernández Clara (de 5 a 8 anys), Ricard Garriga Cabrera (de 9 a 12 anys), Ruth-Elisabeth Flores Vela (de 13 a 16 anys), Josu González Merino (majors de 17 anys) i Jordi Ruiz Martí (retoc fotogràfic digital).

Les obres participants es van exposar del 9 al 30 d’abril a la biblioteca, període establert per a la votació popular de les millors instantànies entre els usuaris de l’equipament. Tot seguit, un jurat especialitzat va escollir les guardonades entre les imatges més valorades pel públic. Hi van participar 114 instantànies.

Durant les properes setmanes a la biblioteca, per al públic infantil hi ha previstes noves sessions de contes, tant de Biblionadons (fins a 3 anys), com de L’Hora del conte (a partir de 4 anys), i de la proposta Descoberta de la Música. També s’ha programat, de nou, diversos tallers creatius i de caràcter interactiu. Per al públic adult s’ofereixen, propostes formatives d’àmbit divers: rus (diversos nivells), scrapbook, manualitats o d’història de l’art. També està vigent la convocatòria del 4t Premi Jordi Comas de Recerca Local (fins al 31 d'octubre).

Fotografia: Josu González Merino


Guardons 15è Concurs fotografia ecològica

Convocat per la Biblioteca Mercè Rodoreda

Un total de 114 instantànies a concurs en cinc categories

Elecció dels guardons en dues fases: votació popular i jurat especialitzat

Informació: BMR · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · web


 

Llegir 1104 vegades