Dilluns, 18 Mai 2015 12:11

Guardons 5è Concurs Miniremakes

Breus reproduccions de films, sèries de tv o videoclips

Proclamats els guanyadors del 5è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro. Els guardons del jurat són per a les propostes Malditos Bastardos, de Pau Ensesa (1r Premi), i Kill Bill Volume 2, de Raquel Aguirre (2n Premi). El guardó del públic –per votació popular un cop exhibides les 21 obres presentades- ha estat per a Airbag, de Pau Bronsoms, que també ha assolit el Premi Especial Arocinema. Un altre premi de caràcter honorífic, és el del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva per a la proposta The Rocky Horror Picture Show, de Josep Oriol Granés. Totes produccions es poden veure al lloc web de l’entitat.

El concurs, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, IC Media i el Centre l’Avenir Fanalenc, proposa reproduir en tècnica lliure una escena de no més de tres minuts d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip fàcilment identificable pel gran públic. També s’hi han pogut veure reproduccions de Centurión, El coche fantástico, El Código Da Vinci, El Indomable Will Hunting, El lado bueno de las cosas, Forrest Gump, Harry Potter y la piedra filosofal, Hasta que llegó su hora, Juno, Los dos lados de la cama, Maldita peluquera, Psicosis, Risky Business i The Royal Tenenbaums; i dels videoclips ¿A-ha han vuelto? (Lory Meiers), Espíritu Santo (Delafé y las Flores Azules).

Arocinema amb la col·laboració de l’ajuntament també convoca a finals d’any el Concurs Captuframe de fotografia d’homenatge al cinema, que premia imatges que reprodueixin el frame d’una pel·lícula o el seu pòster promocional. L’entitat també organitza altres activitats culturals: per a aquest estiu proposa dues sessions de cinema a la fresca en VOS (diumenges 2 i 9 d’agost); la trobada de compra, venda i intercanvi de còmics, col·leccionisme i discs Firafan (diumenge 16 d’agost); i la tercera edició dels festivals de música Desemboca (del 20 al 23 d’agost); i FestiSurf Costa Brava (12 de setembre).


Guanyadors 5è Concurs de Miniremakes '15

Reproduccions de 3 minuts de films, sèries de TV o videoclips

Obres inspirades en Malditos Bastardos o Kill Bill, entre d’altres

Convocat l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’ajuntament

Informació i visualització dels projectes: www.arocinema.com


 

Llegir 1193 vegades