Dilluns, 27 abril 2015 13:38

Guardons literaris Sant Jordi 2015

Cartes d’amor... o no! i Concurs de la gent gran

El passat 22 d’abril, en el marc la revetlla de Sant Jordi, es van lliurar els premis del 5è Concurs literari Cartes d’amor... o no! de Castell-Platja d’Aro, que té com tema central les missives, en català o castellà, on s’hi expressin els sentiments d’amor o de desamor. Els guanyadors d’enguany en la categoria d’adults han estat Anna Viñas (1r Premi) i Sílvia Vilacoba (2n Premi). També han obtingut guardó Martí Casal  (1r Premi) i Laura Sáez (2n Premi) en la categoria de joves de 15 a 17 anys; i Oriol Puig (1r Premi) i Maria-Joanna Ureña (2n Premi) en la d’infants de 12 a 14 anys.

Paral·lelament, i també dins les activitats programades al voltant de la diada de Sant Jordi, es van proclamar els guanyadors del 13è Concurs literari Amateur de Gent Gran de Castell-Platja d’Aro amb Joan Ribas (1r Premi) i Àngela Cama (2n Premi) en la categoria de relats basats en memòries; Maria Arnau (1r Premi) i Mercè Santana (2n Premi) en relats basats en reflexions personals; i Maria Asunción Valero (1r Premi) i Claude Balaguer (2n Premi) en poesia.

Properament també es lliuraran els guardons del concurs de Fotografia Ecològica de la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR), així com d’altres concursos culturals d’àmbit divers impulsats per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro a través de la biblioteca i oberts a la participació d’infants, joves i adults, com són Educant la Mirada de projectes fotogràfics, i el d’Scrapbook. Abans no acabi l’any també convocarà el Campionat de Sudoku, Concurs de Còmic, o el Premi Jordi Comas de Recerca Local.

Fotografia: Jordi Busquets


Guardons literaris Sant Jordi 2015

5è Concurs Cartes d’amor... o no!

15è Concurs Amateur de Gent Gran

Convocatòria actual: 3r Concurs d’Scrap

Informació: BMR · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · web


 

Llegir 1181 vegades