Divendres, 24 abril 2015 08:40

Lliurament 14ns Premis de Batxillerat

Reconeixement als alumnes de l’Institut Ridaura

Coincidint amb diada de sant Jordi es van lliurar els 14ns Premis de Batxillerat impulsats pels ajuntaments de Castell–Platja d’Aro i de Santa Cristina d’Aro, que guardonen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro que assoleixen aquest nivell d’estudis. Una iniciativa que enguany ha reconegut a 14 noies i nois del municipi i a 11 de Santa Cristina d’Aro, que van finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat el curs passat (300 euros per a cadascun).

També es va lliurar el guardó al millor Treball de Recerca de la promoció (premi extraordinari de 210 euros), i un reconeixement al millor expedient acadèmic de 2n de Batxillerat (600 euros). Els guardons, pioners en el seu àmbit, pretenen incentivar els alumnes a ser curosos en els seus estudis, i animar-los a continuar la seva formació en nivells complementaris o superiors al batxillerat. La iniciativa està consensuada pels dos consistoris, el claustre de professors del centre educatiu i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.

Aquest mes d’abril, també a l’Institut Ridaura, s’ha dut a terme la tercera edició del Concurs Pensem Fort!, a l’estil del programa televisiu El Gran Dictat (definir paraules, ordenar correctament frases o lletrejar mots diversos) que inclou, però també proves de matemàtiques. Una proposta inclosa en el Pla per a l’Excel·lència Educativa de la Vall d’Aro amb la participació per equips d’alumnes de 3r i 6è de Primària de les escoles Els Estanys, Fanals d’Aro i Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro i Pedralta de Santa Cristina d’Aro.


Lliurament dels 14ns Premis de Batxillerat curs 2013-2014

Reconeixen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro

També premis extraordinaris al millor treball de recerca i millor expedient acadèmic

Guardons pioners i consensuats per tota la comunitat educativa (ajuntaments, professorat i AMPA)

Informació: regidoria d’ensenyament · cultura@platjadaro.com


 

Llegir 1272 vegades