Dijous, 26 Març 2015 14:25

Anem a la granja? • Dijous 2 d’abril

Nova activitat familiar al mas Can Juanals, Castell d’Aro

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amplia la seva oferta de propostes guiades i de descoberta de l’entorn amb la nova activitat familiar Anem a la granja? que s’estrena dijous 2 d’abril (10.30-13 h), tot coincidint amb la setmana santa. El punt de trobada és el Parc de l’Estació de Castell d’Aro, per anar fins al mas de Can Juanals, on es podrà fer de pagès durant un matí als seus horts i conèixer els animals de la granja. L’activitat és gratuïta, però amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (T 972 817 179 · visitesguiades@platjadaro.com).

També es reprenen les visites guiades naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, els primers dissabtes de mes de primavera: 4 d’abril, 2 de maig i 6 de juny (11-12.30 h). La proposta és gratuïta, oberta a totes les edats, i conduïda per l’Associació ACER, i es vol donar a conèixer el cicle de l’aigua, i la flora i fauna del primer parc urbà del municipi, de 150.000 m2, i fer-hi observació ornitològica. Simultàniament, el parc acull una mostra, a l’aire lliure, d’escultura de gran format de Jaume Roser (pdf).

Durant el període de setmana santa també hi ha programades altres activitats (pdf). Els diumenges 29 de març i 5 d’abril (9-14 h) Fira de Brocanters a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro. De l’1 al 4 d’abril el Camp Municipal de Futbol de Castell d’Aro acull 17 partits del Mundialet MIC; i els caps de setmana i dies festius es poden visitar a Castell d’Aro l’exposició d’artistes locals i el Museu de la Nina (11-13 h i 17-19 h). I fins al 18 d’abril es pot participar a dos concursos convocats per la biblioteca, un de fotografia ecològica -pdf- (a partir de 5 anys i fins a adults) i el de dibuix sant Jordi (infants de 3 a 12 anys).

Il·lustració: XuxuLanstrum


Nova activitat familiar Anem a la granja? a Castell d’Aro

Estrena dijous 2 d’abril (10.30-13 h) coincidint amb la setmana santa

Possibilitat de fer de pagès i descobrir els animals de la granja de Can Juanals

També es reinicien les visites guiades naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

Informació i inscripcions: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · visitesguiades@platjadaro.com · Activitats setmana santa (pdf)


 

Llegir 1426 vegades