Dimecres, 25 Març 2015 13:43

Promoció turística al Mercat del Ram

Del 27 al 29 de març, a la principal fira de Vic

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro continua desenvolupant el programa de promoció del municipi mitjançant fires especialitzades de turisme o de caire general amb component turístic. Del 27 al 29 de març, participa al Mercat del Ram de Vic, la mostra més antiga de la capital d’Osona, amb diverses fires sectorials que es complementen amb activitats culturals.

La presència a una fira de proximitat complementa el treball efectuat al llarg de l’any a altres mostres de caràcter internacional: Salon des Vacances Brussel·les (febrer), ITB Berlín (març), MITT Moscou (març) o WTM Londres (novembre). També es preveuen nous viatges d'estudi i treball comercial, com el realitzat a Berlín a finals de 2014, conjuntament amb representants de l’Associació d’Empresaris.

En aquestes fires, hi presenta, entre d’altres productes la nova Guia d’Allotjament i també, hi destaca els diversos guardons i segells de qualitat de que disposa el municipi com a conjunt (Destinació de Turisme Familiar) o les seves platges o diversos dels seus serveis i equipaments (Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves). També s'informarà del conjunt d'activitats de setmana santa a Castell-Platja d'Aro (pdf).

Imatge: detall del cartell del Mercat del Ram de Vic 2015 (autor: Antoni Casassas)


Promoció turística al Mercat del Ram de Vic 2015

Del 27 al 29 de març a la capital d’Osona

Quarta cita del programa anual de la regidoria de Turisme

El calendari  inclou les fires de Brussel·les, Berlín, Moscou o Londres

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 2725 vegades