Divendres, 20 Març 2015 08:00

Guia d’orientació acadèmica “I Ara Què?”

Eina d'assessorament per al futur acadèmic dels joves

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha publicat la setena edició de la guia d’orientació acadèmica I Ara Què? adreçada als joves del municipi, amb la voluntat d’orientar-los i assessorar-los respecte al seu futur acadèmic, i motivar-los vers la formació continuada i els ensenyaments post obligatoris, i al mateix temps desenvolupar i assolir habilitats i recursos que els permetin superar barreres personals.

La guia s’estructura en diversos capítols, que de manera àgil i intuïtiva expliquen les diverses possibilitats i opcions de futur acadèmic que tenen les noies i nois: alternatives per a aquells que no hagin superat l’ESO en funció de l’edat; Cicles Formatius de Grau Mitjà, o de Grau Superior; Batxillerat; i estudis universitaris. El darrer, recull altres opcions: formació a distància, estudi d’idiomes, cursos no reglats, beques i ajuts a l’estudi, i el Sistema de Garantia Juvenil.

Com en cada edició, un aforisme encapçala la publicació, enguany de l’artista Alain Joule: Res triga tant a arribar com el que mai es comença. Més enllà de la distribució de 300 exemplars impresos, hi ha la versió en format digital (pdf) al lloc web municipal i es realitzen diverses jornades de presentació a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro a càrrec dels tècnics de l’àrea de Joventut.


Guia d’orientació acadèmica I Ara Què?

Setena edició adreçada als joves del municipi

Estructurada en diversos capítols amb les diferents opcions de futur acadèmic

Es pot consultar mitjançant exemplar imprès i en format digital

Informació: àrea de Joventut · T 972 825 463 · joventut@platjadaro.com · Guia I Ara Què?


Llegir 2388 vegades