Dimarts, 17 Març 2015 13:42

Promoció turística a la fira de Moscou

Mostra internacional a la capital de Rússia

La promoció internacional de Platja d’Aro com a destinació turística arriba, del 18 al 21 de març, a la fira MITT de Moscou, Rússia (Travel & Tourism Exhibition); en el marc del calendari programat per a l’any 2015 des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Aquesta és una mostra, que arriba a la seva 22a edició amb la presència de més de 2.000 expositors de 203 països. El 74% dels visitants són professionals i també hi assisteixen prop de 400 periodistes.

També està confirmada l’assistència, enguany, a la mostra WTM de Londres i prèviament també ha estat present a altres fires europees: Salon des Vacances de Brussel·les o la ITB de Berlín. La participació del municipi en aquestes mostres s’articula o bé en sistema córner de l’Agència Catalana de Turisme (espai compartit entre diversos municipis del país), o amb mostrador propi en el marc de l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona o de l’Oficina Espanyola de Turisme. També es preveuen nous viatges de treball comercial com el realitzat a Berlín a finals de novembre de 2014 conjuntament amb representants de l’Associació d’Empresaris.

En aquestes fires, hi presenta, entre d’altres productes la nova Guia d’Allotjament i també, hi destaca els diversos guardons i segells de qualitat de que disposa el municipi com a conjunt (Destinació de Turisme Familiar) o les seves platges o diversos dels seus serveis i equipaments (Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves).


Promoció turística a la Fira MITT Moscou 2015

Hi assisteixen 2.000 expositors de 203 països

Tercera cita del programa anual de la regidoria de Turisme

El calendari  inclou la presència a les fires de Brussel·les, Berlín o Londres

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 2783 vegades