Dijous, 12 Març 2015 11:51

Aplicació Platja d’Aro 365

Gratuïta i apta per telèfons i tablets iOS i Android

L’aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes Platja d’Aro 365, creada ara fa dos anys per promocionar els serveis turístics del municipi i la població en general, impulsada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha tingut fins a data d’avui 1.752 descàrregues i 9.034 accessos dels seus usuaris. L’app és gratuïta, i és apta tant per a aparells amb sistema operatiu iOS com Android. Un cop instal·lada, es pot accedir als seus continguts, dividits en dos àmbits: informació municipal o de serveis.

En el primer, s’hi recullen les dades d’interès general més rellevants: platges, patrimoni cultural o agenda d’activitats. En el segon, l’oferta comercial, de restauració o d’allotjament. La majoria de les descàrregues (67%) s’han realitzat des d’aparells amb iOS, que és la plataforma amb que va néixer l’aplicació el primer trimestre de l’any 2012. Ara fa un any, s’hi va incorporar l’accés des d’Android (33%). Actualment l'app s’ofereix en català, però un dels projectes d’enguany de la regidoria de Turisme és l’ampliació a nous idiomes, i també l’aprofundiment dels seus continguts.

Les opcions de seguiment de l'actualitat de Castell-Platja d'Aro i S’Agaró es pot fer des de diversos canals. L’Ajuntament disposa de dos mitjans de comunicació de format tradicional el Butlletí d’Informació Municipal, i Ràdio Platja d’Aro. La presència al món on-line es concreta amb dos portals principals, el turístic i del ciutadà; i els llocs webs de tres esdeveniments: Jornades Fotogràfiques, Nits de Jazz i Festival Xalaro; i té presència a les xarxes socials (facebook, twitter i youtube). També es distribueix un newsletter digital mitjançant el correu electrònic.


Aplicació Platja d’Aro 365 per a mòbils i tablets

Gratuïta i apta per a sistemes operatius iOS i Android

En dos anys s'han fet 1.752 descàrregues i 9.034 accessos

Dos grans àmbits de continguts: informació municipal i serveis

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · canals de comunicació


 

Llegir 5726 vegades