Divendres, 20 Febrer 2015 15:02

Concurs Aparadors de Carnaval

Relació de premiats en la segona edició

Una dotzena d’establiments han participat en el 2n Concurs d’Aparadors de Carnaval, convocat per la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, exhibint les seves composicions del 7 al 18 de febrer. Després d’una primera fase de votació participativa al facebook municipal que ha definit els vuit finalistes de la convocatòria, la deliberació final del jurat ha designat com a guanyadors al restaurant Pizzeria Baviera (1r Premi – 600 euros), la botiga Splash (2n Premi – 400 euros) i la residència de gent gran Bellamar (3r Premi – 200 euros).

També hi ha participat Galeries Leo, Maverich Surf Shop, Parafarmàcia Vida Sada, Farmàcia Arqué, Amuletto, Mar Franc Home, Marc Franc Dona, Purpurina, i Lliberia S’Agaró. El lliurament de premis és el proper dijous 26 de febrer (18 h) a la Masia Bas de Platja d’Aro, com a cloenda de la primera Jornada Empresarial Platja d’Aro 2015 (pdf). El jurat ha valorat la creativitat i l’originalitat, l’impacte visual, els complements de decoració del local, i especialment la disfressa del personal de l’establiment i l’ambientació en el seu interior.

Com a novetat d’enguany, 16 alumnes del perfil de vendes, oficina i atenció al públic del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) Guíxols - Vall d'Aro han participat elaborant el projecte de dos establiments Una activitat emmarcada en el mòdul formatiu de Tècniques de Comercialització (aprenentatge de tècniques de comunicació i animació en el punt de venda, de disposició i presentació de productes, i marxandatge i aparadorisme). La convocatòria dóna continuïtat al Concurs d’Aparadors de Nadal.


Guanyadors 2n Concurs Aparadors de Carnaval

Pizzeria Baviera (1r Premi), Splash (2n Premi) i Bellamar (3r Premi)

Hi ha participat una vintena d’establiments del municipi

Primera fase de selecció participativa al facebook de l’ajuntament

Informació: àrea de Promoció Econòmica · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com


 

Llegir 2328 vegades