Divendres, 13 Febrer 2015 14:42

Guardons 6è Concurs Tu de què vas!

Premir Premi per al duo musical Black Soul

El duo musical Black Soul ha aconseguit el Primer Premi (1.500 euros), del 6è Concurs d’habilitats artístiques Tu de què vas! 2015. També han estat guardonades l’actuació acrobàtica amb teles de Neus Galí (Segon Premi - 900 euros), i el ball robòtic de Miquel Gironès (Tercer Premi - 600 euros). També s’ha atorgat guardó a l’actuació més aplaudida pel públic al duo musical Two Notes (val de 300 euros ofert per la botiga de moda Cantamañanas de Platja d’Aro).

Organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en motiu del Carnaval (pdf), la gala final al Palau d’Esports i Congressos, la nit de Dijous Gras, ha reunit 500 espectadors i ha estat retransmesa en directe per Televisió Costa Brava. El jurat l’han format Joan Perich, director de Ràdio Platja d’Aro; Laura Andrés, pianista i professora de música; Pau Marquès, músic i gestor musical; el periodista Francesc Sánchez i Carcassés; i Tahis Vilar, retail manager de Cantamañanas.

Una desena d’actuacions han configurar la gala, amb la participació de Gospel d’Aro (fora de concurs), Fleyks (duo musical), Somos los que somos (màgia tricolor), Olaia Brugada (cou cou), Beetlejuice (duo musical), Clara Sarquella Hernández (màgia), i B White (hip-hop funky). Els guardonats d’enguany s’afegeixen al palmarès del concurs, format pel duo de beat box Grison i Tuli (2014), el duo acrobàtic Dustar (2013), el mag Alberto Ruiz Berko (2012), el grup de varietats Gerard Rius & Jordi Moner (2011), i la formació de percussió, xanques i malabars Els Xirois (2010).


Guanyadors 6è Concurs Tu de què vas!

 

Premi d’habilitats artístiques per a participants amateurs

Convocat en motiu del Carnaval amb una gala final la diada de Dijous Gras

Guardons: Black Soul (1r Premi), Neus Galí (2n Premi) i Miquel Gironès (3r Premi)

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 4522 vegades