Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 03 Febrer 2015 08:35

Promoció de l'emprenedoria local

Servei d'assessorament per a particulars i empreses

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro inicia aquest febrer un dels seus nous projectes per a l’any 2015, la creació d’un servei de suport i recolzament, orientació i assessorament empresarial per a emprenedors, autònoms i també per a micro, petites o mitjanes empreses del municipi, o bé d’altres poblacions, però que tinguin la voluntat d’establir-s’hi.

El servei és gratuït i es pot utilitzar un màxim de 12 hores, que es considera el nombre òptim per garantir-ne la seva idoneïtat, i el límit per no generar competència vers la tasca d’agents privats (gestories, assessories, juristes, etc.). Cal concertar la trobada per a un dels dies en que es desenvolupa: dimarts (8-14 h) o dimecres (15-19 h). Els emprenedors reben informació i eines per començar un negoci amb base sòlida al municipi i per gestionar l’empresa en un futur. Els empresaris i autònoms hi troben suport i assessorament en aquells aspectes en que l’empresa defalleix.

El servei es desenvolupa mitjançant Empordà Emprèn, i té com a consultor del projecte Sergio Martínez, un professional amb 10 anys d’experiència i un miler de projectes empresarials. Ha treballat com secretari territorial de PIMEC Lleida, com a professor a la Universitat Rovira i Virgili, i és consultor acreditat pel Departament de Treball en el marc del programa Autoempresa i Pla Inicia.


Nou servei d’assessorament per a emprenedors, autònoms i PIMES

Una iniciativa de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Adreçat a particulars i empreses del municipi o que s’hi vulguin instal·lar

Servei gratuït, limitat a 12 hores i desenvolupat pels consultors d’Empordà Emprèn

Informació: àrea de Promoció Econòmica · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com


 

Llegir 3585 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)