Divendres, 02 Gener 2015 09:18

Guardons 3r Concurs Captuframe

Fotografia inspirada en el cinema i sèries de tv

Les recreacions fotogràfiques inspirades en els cartells originals del la tercera temporada de la sèrie Vikings (1r Premi) i de la pel·lícula La Naranja Mecánica (2n Premi), han estat les dues propostes guardones en el 3r Concurs Captuframe de fotografia en homenatge al món del cinema organitzat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Les instantànies són obra de Maria Ruz (Vikings) i de Laura Gómez (La Naranja Mecánica), que han obtingut una càmera lomogràfica Dina Deluxe Kit i La Sardina 8Ball, respectivament.

La convocatòria proposa reproduir una escena o cartell d’una pel·lícula o sèrie de televisió, de qualsevol gènere i antiguitat. El jurat, format pels fotògrafs professionals Lluís Català i Diego Espada, i el regidor de Cultura, David Prohias, han escollit les guanyadores, que ara –conjuntament amb les 38 obres participants- s’exposen al Centre l’Avenir Fanalenc (CAF) de Platja d’Aro (Av. Cavall Bernat, 47) fins a l’1 de febrer (de dimarts a diumenge, 15-21 h) o al lloc web d’Arocinema, on alhora estan confrontades amb l’escena o cartell original.

S’hi poden observar imatges inspirades en films de tots els gèneres, estils i temps, com ara Lolita, Camino, El Resplandor, The Ruins, Bullying, Saw, 8 Mile, Pulp Fiction, Carrie, Los Juegos del Hambre, La Por, Under the Skin, 3 Idiots o Rec, entre d’altres. Els guardons prenen el recull a la segona edició (2013), quan es van premiar instantànies inspirades en el cartell de la pel·lícula Rec (1r Premi), i del film The Hobbit (2n Premi). En la primera convocatòria (2012) les imatges escollides s’inspiraven en les pel·lícules Qui va enganyar a Roger Rabbit? (1r Premi) i Paranormal Activity (2n Premi).


3r Concurs Captuframe

Fotografia d'homenatge al cinema o sèries de televisió

Creacions inspirades en Vikings (1r) i La Naranja Mecánica (2n)

Participació de 38 propostes que s'exposen fins l'1 de febrer al CAF

Informació: Associació Arocinema · web · facebook


 

Llegir 1666 vegades