Dilluns, 22 Desembre 2014 13:19

Premis 2n Concurs Aparadors de Nadal

K2 (1r Premi), Amuletto (2n Premi) i Maverick (3r Premi)

Les propostes dels establiments K2 Kustom Kulture (1r Premi – 500 euros), Amuletto (2n Premi – 300 euros) i Maverick Surf Shop (3r Premi – 150 euros) són les guardonades en el 2n Concurs d’Aparadors de Nadal, convocat per regidoria de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris. La vintena de composicions s’exhibeixen encara fins al 6 de gener (comerços identificats amb un vinil indicatiu en els vidres).

Enguany l’elecció dels guanyadors s’ha fet en dues fases: la primera per votació popular a la pàgina de facebook municipal fins el 18 de desembre, on s’hi ha mostrat tots els participants. Tot seguit, entre les vuit composicions més votades, un jurat designat per l’Ajuntament ha escollit els tres premiats finals. També hi ha participat: Bodega La Vid, BO3, Equivalenza, Essencials S’Agaró, Galerías Leo, Hair Lab, Javier Simorra, La Formentera, Línia Boutique, Mar Franc Dona, Mar Franc Home, Òptic d’Aro, Perfumeria Júlia, Perfumeria Minda, Platja Bebé, Ruta 66 Cal Motorista i Sapore di Te.

El concurs forma part del programa d’activitats de Nadal, que també proposa, entre d’altres exposicions simultànies de Nadal al Castell de Benedormiens (fins al 6 de gener), 56è Pessebre Vivent de Castell d’Aro -web- (21, 25, 26 i 28 de desembre; i 1, 4 i 6 de gener); Parc Infantil de Nadal · El Mar dels Nens -pdf- (27 de desembre-4 de gener), o la Cavalcada dels Reis de l’Orient (dilluns 5 de gener).


Guanyadors 2n Concurs Aparadors de Nadal

K2 Kustom Kulture (1r), Amuletto (2n), Maverick Surf Shop (3r)
Hi han participat 20 establiments d'àmbit divers (moda, alimentació, etc.)
Doble sistema de votació: popular a facebook (1a fase) i jurat (2a fase)

Informació: àrea de Promoció Econòmica · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com


 

Llegir 3861 vegades