Dijous, 11 Desembre 2014 12:30

Guardó per a l’Escola de Música

Concurs Musikchulpreis - Regensburg 2014

Primer premi del concurs Musikschulpreis 2014 per a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols-Platja d’Aro, en la categoria d’escoles de música europees, celebrat el mes de novembre a Regensburg, Alemanya. El jurat del concurs estava format per un membre designats per l’automobilística BMW –patrocinador principal de l’esdeveniment, l’alcalde de la ciutat i membres del món del teatre i música de Regensburg.

La formació va tocar un repertori format per les obres Daddy, composada i interpretada per Carla Sánchez, Júlia Garcia, Mònica Ayats i Tina Forest; i Go tell at the mountains, un espiritual negre amb arranjament de Luis González i interpretat per l’orquestra de corda de l’Escola de Música de Regensburg, el quartet de Sant Feliu de Guíxols, Luis González al piano i Dolors Vidal a la direcció.

L'Escola Municipal de Música de Castell-Platja d'Aro oferix a la seu del centre, a la Masia Bas de Platja d'Aro, durant aquest curs 2014-2015 dues línies de treball: estudi musical reglat (infants i joves de 4 a 18 anys), i aprenentatge lliure (joves a partir de 12 anys i adults). El centre esdevé una extensió de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols, que gràcies a un conveni entre els dos ajuntament, facilita l'accés als estudis musicals a alumnes d'ambdós municipis.


Guardó per a l’Escola Municipal de Música

Concurs Musikchlpreis 2014 a Regensburg, Alemanya

Primer premi en la categoria d’escoles de música europees

Repertori: l’obra original Daddy i l’espiritual Go tell at the mountains

Informació: Escola de Música · T 972 817 196 · escolamusica@guixols.cat · pdf


 

Llegir 4059 vegades