Dimarts, 09 Desembre 2014 14:51

Jornada Intercanvi Esportiu dels PTT

Amb la participació de 150 alumnes gironins

Primera edició de la Jornada d'Intercanvi Esportiu amb la participació de 150 alumnes matriculats als Plans de Transició al Treball (PTT) de les comarques de Girona (Girona, Guíxols-Vall d'Aro, Lloret de Mar, Palamós-Palafrugell i Salt). La trobada va tenir lloc, el passat 4 de desembre al Pavelló Municipal de Palau de Girona i va comptar amb la col·laboració de Decathlon.

Els joves van practicar voleibol, futbolí humà, tennis de taula, korfball i zumba, posant en pràctica el seu aprenentatge durant aquest primer trimestre del curs escolar. La jornada esdevé la darrera activitat del projecte de treball dels valors en l'esport que han realitzat els alumnes mitjançant la qual s'ha fet  especial èmfasi en el respecte, la humilitat, l'esforç, la superació, l'ambició, el treball en equip i l'aprenentatge dels errors.

Actualment s’està desenvolupant la sisena edició del Programa de Formació i Inserció (PFI) · Pla de Transició al Treball (PTT) – Guíxols · Vall d’Aro, amb la participació de 32 alumnes distribuïts en dues modalitats molt lligades a la realitat socioeconòmica local: vendes, oficina i atenció al públic; i auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració. Aquest és un programa promogut conjuntament pels ajuntaments de Castell–Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


1a Jornada d’Intercanvi Esportiu dels PTT gironins

Hi participen 150 alumnes dels Programes de Formació i Inserció

Pràctiques de voleibol, futbolí humà, tennis de taula, korfball i zumba

Darrera activitat del projecte de treball dels valors en l'esport

Informació: Punt d’Informació Juvenil · T 972 825 463 · pij@platjadaro.com


 

Llegir 3406 vegades