Dimarts, 28 Octubre 2014 14:59

Nou aparcament a la zona dels Estanys

Es creen 54 places i es condiciona com a parc urbà

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro crea 54 noves places d’aparcament públic al sector de Can Sureda de Platja d’Aro, entre el carrer Josep Maria Vila i l’Avinguda Londres, al sector dels Estanys; ampliant i donant continuïtat a la zona d’estacionament que hi ha just al costat, generant així un espai global per a 106 vehicles. Dins l’àmbit d’actuació, també es preveu el seu condicionament per convertir-lo en parc urbà amb la construcció d’un camí i de diverses dunes enjardinades, i la instal·lació d’enllumenat.

D’aquesta manera es crea una zona d’aparcament de referència, a prop del nucli urbà i comercial, però que esponja la circulació als carrers centrals. Alhora, fruit de la seva ubicació al costat de l’estació d’autobusos i davant de les escoles Els Estanys i Fanals d’Aro, dóna servei tant a les famílies dels alumnes dels centres educatius, com als usuaris del transport públic. Les obres ja han començat i s’enllestiran en un termini màxim de tres mesos. La intervenció ha estat adjudica per 237.000 euros i té incidència en un espai de 2.500 m2.

S’inicia així el desenvolupament del projecte definitiu d’aquest espai, després de l’enderroc abans de l’estiu de l’antiga masia de Can Sureda, i l’habilitació provisional de la finca com a aparcament els mesos de màxima activitat turística al municipi. Les obres també tenen presents la promoció de l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, i la reserva de quatre places senyalitzades amb el símbol internacional d’accessibilitat (per sobre de l’estàndard d’una plaça per a cada 40).


Nou aparcament públic a la zona dels Estanys de Platja d’Aro

Es creen 54 noves places a l’antiga finca de Can Sureda, ara enderrocada

Dóna continuïtat a l’estacionament existent, generant un espai per a 106 vehicles

Es condiciona i enjardina tot el conjunt per convertir-lo alhora en un parc urbà

Informació: regidoria d’Urbanisme, Medi Natural i Projectes Estratègics · T 972 816 463 · urbanisme@platjadaro.com


 

Llegir 4664 vegades