Dimecres, 08 Octubre 2014 10:34

Concurs World Robot Olympiad 2014

Dues alumnes de l’Escola Els Estanys finalistes estatals

Dues alumnes de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro –el curs passat hi van cursar 6è de Primària- s’han classificat per a la final estatal del Concurs World Robot Olympiad (WRO), després de finalitzar en primer lloc en la fase territorial catalana en la categoria Elementary (de 7 a 12 anys) de la modalitat Regular, celebrada a la Universitat de Vic. La participació de l’equip @robot s’ha vehiculat a partir de l’activitat extraescolar de robòtica.

La WRO és una olimpíada de robòtica per a infants i joves, que han de construir mitjançant peces del popular joc de Lego, i en un temps limitat (màxim de dues hores i mitja) han de construir petits robots que siguin capaços de complir una missió. En aquesta ocasió, desenvolupar el projecte Rocket: reunir els elements d’un coet en un zona de muntatge i evacuar a tots els civils a una zona segura.

Els objectius de la competició és fomentar la creativitat, la iniciativa i la capacitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu; proporcionar una oportunitat per millorar competències de comunicació, cooperació i treball en equip. També ampliar la visió dels joves sobre la ciència i la tecnologia, i animar-los a ser futurs científics, enginyers i inventors; i introduir un nou concepte de ciència i tecnologia en las activitats educatives de les escoles.


Concurs World Robot Olympiad 2014

Olimpíada de robòtica per a infants i joves

Dues alumnes de l’Escola Els Estanys finalistes estatals

Participació de l’equip @robot a partir de l’activitat extraescolar

Informació: Escola Els Estanys · WRO


 

Llegir 1902 vegades