Dilluns, 01 Setembre 2014 11:58

Butlletí d’Informació Municipal núm. 12

Publicada l’edició d’estiu i tardor de 2014

Nova edició del Butlletí d’Informació Municipal –núm. 12- corresponent al període de primavera, que es lliura a les llars del municipi mitjançant el servei públic de Correus. També es pot trobar a les diverses dependències de l’ajuntament, i hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. El reportatge d’obertura, sempre centrat en un àmbit municipal, està dedicat a la tasca de l’àrea d’Infància i Adolescència.

Hi ha un reportatge central sobre el Programa Municipal de Platges, i cinc de més breus a l’entorn de les noves publicacions municipals, de les novetats d’estiu de la Policia Local, les sessions de L’Hora del Conte a la biblioteca, les noves activitats de descoberta, i els 10 anys de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. També dues seccions de notícies, una entrevista (al cantant, músic i compositor Manu Guix, padrí del 17è Festival Nits de Jazz), i un reportatge fotogràfic amb instantànies de la primera edició de XALARO · Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar de Platja d’Aro.

El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies, una d’actual i una d’història, la descoberta d’un indret del municipi, ha escollit una visió de la platja de Sant Pol des de S’Agaró. En l’espai dedicat a les entitats, s’hi presenten Sommreggaefm, l’Associació Xarigola, i el Centre BTT Baix Empordà. Darrerament, els cinc grups polítics municipals (CiU, PSC, ICV, PP i ERC), també hi tenen un espai d’expressió.

L’ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació, que abracen des de les publicacions en paper (el mateix Butlletí, les agendes d’activitats i els programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web del ciutadà, de promoció turística i d’associacions), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook i Twitter) o la utilització d’altres eines com el servei de notícies via correu electrònic –newsletter- o la app 365 Platja d’Aro per a telèfons intel·ligents i tauletes.


Nova edició del Butlletí d'Informació Municipal

Número 12, estiu i tardor de 2014 (5.500 exemplars)

Reportatge d’obertura: l’àrea d’Infància i Adolescència

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí (versió digital)


Llegir 3967 vegades