Divendres, 22 Agost 2014 13:59

“Un dia perfecte en família per Catalunya”

Castell-Platja d'Aro protagonista del programa de TV3

Castell-Platja d’Aro ha estat escollida per a protagonitzar una de les emissions del programa que emet TV3 abans del TN Migdia (vídeo). Un dia perfecte en família per Catalunya és un programa adreçat al turisme familiar i de proximitat, proposant sortides, rutes i activitats arreu de Catalunya. A l’emissió, s’hi pot veure com una família passa el dia a Platja d’Aro i algunes de les activitats, ofertes i serveis que hi poden trobar.

“Marxem cap a Castell-Platja d’Aro. La família Moriana és la protagonista de la ruta per aquest municipi de la Costa Brava del programa Un dia perfecte en família a Catalunya. El dia comença d’una forma ben dolça, aprenent a fer melmelades a Can Juanals. Tot seguit, una visita al parc aquàtic Aquadiver per refrescar-se. I a la tarda, un altre parc d’atraccions, el PP’S Park, al bell mig del municipi. Un bon descans a l’Hotel Aromar, amb vistes al mar i acabareu com nous. Atreviu-vos a seguir el ritme de l’entreteniment de Castell-Platja d’Aro!”

Castell-Platja d’Aro disposa des d’aquest any 2014 de l’acreditació oficial com a Destinació de Turisme Familiar (DTF), guardó de qualitat que concedeix l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Per assolir aquesta certificació que actualment només tenen 17 espais de tot Catalunya, ha estat necessària la implicació i el treball conjunt de l’ajuntament i de l’empresariat local.


“Un dia perfecte en família per Catalunya”

Castell-Platja d'Aro protagonista del programa de TV3

Seguiment d’una família durant tota una jornada

El municipi és des d’enguany Destinació de Turisme Familiar

Informació: vídeo · DTF


 

Llegir 2900 vegades