Dimecres, 13 Agost 2014 11:52

Guanyadors concurs “Educant la mirada”

Hi ha participat prop de 300 projectes fotogràfics

La proposta Moments Efímers, de José Luís García Alonso (Castelló), ha estat proclamada guanyadora (1.200 euros) del 1r Concurs de Projectes Fotogràfics Educant la mirada de Castell-Platja d’Aro. També han estat guardonades amb un accèssit (500 euros cadascun) les creacions Consciencia de Laura Sofia Mejía López (Colòmbia), i Interiors de Mònica Fernández Quintana (Figueres). El concurs és l’extensió de les 1es Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro (JFPDA), organitzades per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

A la convocatòria hi han participat prop de 300 propostes d’arreu de l’estat espanyol, Europa i Sud-amèrica. En una primera fase, el jurat en va descartar una setantena que no complien amb els requisits de les bases, restant-ne finalment 223. Entre aquestes va escollir-ne 15 com a finalistes, i darrerament, en una fase posterior, les tres que han estat guardonades.

Els concurrs era obert a tots els autors -nacionals o internacionals, professionals o no, individualment o col·lectiva- que presentessin projectes amb capacitat de sorprendre, emocionar i traslladar una visió pròpia del món que ens envolta. El tema i la tècnica aplicada eren lliures (i permeses tot tipus de manipulacions i hibridacions), i cada participant podia enviar dos projectes, d’entre 9 i 12 imatges cadascun.

A les JFPDA (9-11 maig de 2014), hi van participar més de 300 fotògrafs aficionats, semiprofessionals o professionals, que van omplir totes les places disponibles per a uns seminaris i activitats de formació que combinaven teòrica i pràctica, i espais lúdics i reflexius càrrec de Joan Vendrell, Enric Macià, Frank Doorhof, Siqui Sánchez, Maria Rosa Vila i Oscar Rodbag.


Guanyadors 1r Concurs de Fotografia "Educant la Mirada"

Proclamats el projecte guanyador i els dos accèssits

La convocatòria ha rebut prop de 300 propostes d’arreu del món

Extensió de la primera edició de les Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro

Informació i visualització projectes finalistes: JFPDA (web)


 

Llegir 2509 vegades