Divendres, 25 Juliol 2014 06:11

Cartell Festa Major de Platja d’Aro 2014

Concurs a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

La Festa Major de Platja d’Aro 2014 (pdf) presenta nova imatge gràfica, escollida entre les propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’obra guanyadora, Submergeix-te a la festa, és una proposta d’il·lustració amb diversos personatges enmig de la mar, creada per l’olotina Roser Matas, premiada amb 500 euros, i que esdevé el cartell promocional d’enguany. Aquesta és la segona edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre el consistori i l’únic centre de formació superior en l’àmbit de les arts de les comarques de Girona.

Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet dues mencions especials per a les obres Somriu, de Joan Dachs; i A l’agost festes per tot, de Cristina Subirachs. Platja d’Aro celebra del 14 al 17 d’agost, la Festa Major d’enguany, amb l’esperit d’oferir un ampli conjunt d’activitats atractives per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes –excepte una que és de pagament i cinc que es desenvolupen en espais interiors- són alguns dels seus trets els característics.

Hi té un paper molt destacat la música amb vuit concerts gratuïts amb formacions capdavanteres en el seus gèneres: Cobla Orquestra Els Montgrins (dijous14 d’agost), The Penguins i All Star Karaoke (divendres 15 d’agost); la guitarra flamenca de Pedro Navarro; Montreal, i Els Pets (dissabte 16 d’agost); i els espectacles clònics d’Abbey Road i Willy and The Poorboys (diumenge 17 d’agost). També es convoca de nou el concurs de fotografia per Instagram d’imatges de la festa, amb la possibilitat de guanyar un iPad Mini.

Altres propostes són: mercat d’artesania, campionat de sudoku, taller de maquillatge, recital poètic, animació infantil, berenar tradicional o cercavila amb batucada... També exhibició castellera, concurs d’alliolli, passejada en poni, taller de natura, festa de l’escuma, inflables, campionat de botifarra o representació dels Miquelets. I en l’àmbit esportiu, pràctica popular de korfbal, torneig de petanca i de bàsquet 3x3, exhibició de patinatge i 2a Festa del Fitness (spinning, zumba i body combat).


Es presenta el cartell de la Festa Major de Platja d'Aro 2014

Concurs entre els alumnes de  l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

Una proposta d’il·lustració de Roser Matas, Submergeix-te a la festa

La Festa Major d’enguany –del 14 al 17 d’agost- proposa 30 activitats

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjdaro.com · Programa activitats (pdf)


 

Llegir 6699 vegades