Dilluns, 07 Juliol 2014 08:19

Guardons per a l’Escola Els Estanys

1r Premi de Primària en el Concurs X(p)rimenta

L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro (web) ha obtingut dos guardons en el Concurs X(p)rimenta 2014 (web), organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb el patrocini del Grup SERHS. Concretament ha obtingut un dels tres premis principals: el de Primària per l’experiment Què són els núvols? (vídeo), i una de les vuit mencions de Primària per la per la proposta Per què suren els cossos? (vídeo).

Els guardons consisteixen en entrades a Cosmocaixa Barcelona i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa per als alumnes i en estades per als professors a un dels Vilars Rurals que el Grup SEHRS té a Sant Hilari, Arnes o Cardona. L’escola que ha presentat més alumnes participants i la responsable del vídeo més original han rebut 200 euros cadascuna per material escolar, gentilesa de l’ACCC.

La participació del centre a la convocatòria forma part de les accions del projecte dels centres escolars de la Vall d’Aro com a Zona d'Excel·lència Educativa, que té per objectiu afavorir les oportunitats de tots els infants i joves en l’accés al coneixement – des de les competències bàsiques a les superiors – afavorint l’èxit i les capacitats de tot l’alumnat, de P3 a 4t d’ESO (1.200 infants i joves i 125 docents).


Guardons X(p)rimenta per a l’Escola Els Estanys

1r Premi de Primària per l’experiment Què són els núvols?

Menció de Primària per a la proposta Per què suren els cossos?

En el marc del projecte de Zona d’Excel·lència Educativa Vall d’Aro

Informació: Premis X(p)rimenta (web) · Escola Els Estanys (web)


 

Llegir 3853 vegades