Dimarts, 17 Juny 2014 09:06

Guardons 6è Concurs de Patchwork

Exposició fins al 29 de juny al Castell de Benedormiens

Proclamats els guanyadors del 6è Concurs de Patchwork de Castell-Platja d’Aro (pdf): M. Carmen Pérez (Millor quilt), Eva Gustems (Embuatat a mà), Jacqueline Bahi (Embuatat a màquina domèstica), Beatriz Delgado (Millor aplicació); Asun Conesa, Lucinda Díaz, Navidad Fontana, Maria Caparrós, Puri Gálvez, Francesca Martínez, Esther Sevilla, Paquita Sanz, Laura Tobella, Mónica Urpí i Mercedes Rodríguez (Quilt col·lectiu); i Mar Arman (Quilt realitzat per infants fins a 14 anys).

El dissabte 31 de maig es va inaugurar la mostra de les obres participants al concurs, que s’exposen ara fins al 29 de juny al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, els caps de setmana i festius, en entrada lliure i gratuïta (11-13 h i 17-20 h). Convocat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, hi ha participat 84 persones, que han presentat 73 treballs individuals o col·lectius. El jurat l’han format tres personalitats del món de la cultura, la moda i la comunicació.

Simultàniament, el mateix dissabte 31 de maig es va realitzar una altra activitat més relacionada amb aquesta tècnica. A la Sala Polivalent de Castell d’Aro i durant tot el dia s’hi va fer una nova edició del Mercat de Patchwork amb més d’una vintena d’estands amb teles, llibres i kits relacionats amb aquesta tècnica. Les propera exposicions al Castell de Benedormiens és la mostra escultòrica de Gómez Ascaso, Voluntat de Sort (5-27 de juliol).


Guanyadors 6è Concurs-Exposició de Patchwork

Hi ha participat 84 persones tot presentant 73 treballs individuals o col·lectius

Guardons per a les sis categories de la convocatòria d’enguany

Exposició fins al 29 de juny al Castell de Benedormiens, Castell d’Aro

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · pdf


Llegir 3649 vegades