Dimecres, 11 Juny 2014 13:24

Jocs Florals Escolars de Catalunya

Guardons per a les escoles a la fase comarcal

L’alumnat de cicle inicial (1r i 2n de Primària) de l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro (web) amb l'obra El guepard i el tigre; i el de cicle superior (5è i 6è de Primària) de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro (web) amb el text La doble cara de la soledad, ha estat guardonat amb el Primer Premi en la fase comarcal dels 1s Jocs Florals Escolars de Catalunya (web). La convocatòria és una iniciativa del Departament d’Ensenyament amb l’objectiu de millorar la lectura i l’escriptura i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país.

Les bases del certamen estableix set categories segons el nivell educatiu de l’alumnat: cicle inicial, mitjà i superior d'educació primària; educació especial de primària; 1r i 2n, i 3r i 4t d’ESO; i educació especial de secundària obligatòria. El concurs té tres fases: comarcal, territorial i nacional. L’acte final de lliurament de premsi serà presidit per la consellera d’Ensenyamen,t i esdevindrà la cloenda del curs acadèmic 2013-2014.

La participació dels centres escolars de la Vall d’Aro a la convocatòria forma part de les accions del projecte de Zona d’Excel·lència Educativa, que té per objectiu afavorir les oportunitats de tots els infants i joves en l’accés al coneixement – des de les competències bàsiques a les superiors – afavorint l’èxit i les capacitats de tot l’alumnat, de P3 a 4t d’ESO (1.200 infants i joves i 125 docents).


Guardons literaris per a les escoles del municipi

1r Premi de la fase comarcal dels Jocs Florals de Catalunya

Alumnat de cicle inicial (1r i 2n de Primària) de l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro

Alumnat de cicle superior (5è i 6è de Primària) de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro

Informació: Escola Vall d’Aro (web) · Escola Els Estanys (web) · Departament d’Ensenyament (web)


 

Llegir 1701 vegades